Over ons

Home » Over ons

Ons DNA

Als continu verbeteren een drive is en food je passie, dan is het niet zo moeilijk om je vak te uit te oefenen met enthousiasme en energie. Dat merken onze klanten. We zien als Hollandsch AdviesHuys altijd de mens achter de organisatie. Doe je nog wel de goede dingen, maar ook: doe je de goede dingen nog “goed”? Door de betrokkenheid van ons team willen bedrijven graag gebruik maken van onze hulp. Dat is wat we doen: helpen waar nodig, daarna kijken we hoe de klant op een zo efficiënt mogelijke manier zelf weer kan uitvoeren.

De normen veranderen door de tijd, door nieuwe inzichten en ontwikkelingen. Dat maakt de levensmiddelenbranche tegelijkertijd onvoorspelbaar en ongelooflijk spannend en dynamisch. Ook een voordeel: wanneer je actief bent als trainer en auditor word je gedwongen om elke dag up-to-date te blijven in wetgeving, technieken en de ontwikkelingen in food. En natuurlijk je kennis en vaardigheden omblijvend meerwaarde te kunnen bieden in het trainers- of auditvak. Dat is onze kwaliteitsgarantie.

Ons uitgangspunt is dan ook altijd samen met de opdrachtgever verbeteren. Zowel in de adviestrajecten, de trainingen. als tijdens de interne audits. Hoeveel ruimte is er voor interpretatie tijdens een audit? Dat hangt af van de stappen die de organisatie al gezet heeft, of van plan is te zetten. Het gaat uiteindelijk om de balans tussen het borgen van de kwaliteit en de garantie van optimale voedselveiligheid in een werkbare situatie.

Samen de processen induiken en de hoofdlijnen bewaken, in die uitdaging zit voor ons zoveel moois!

Bouke de Vries

De mens is de motor, daarom besteed ik veel aandacht aan de vitaliteit van de motor in een organisatie. Serieuze betrokkenheid en gemeende nieuwsgierigheid zijn mijn basiseigenschappen.

Ik heb veel ervaring op mogen doen in de voedingsmiddelenindustrie. Als kwaliteitsmanager heb ik van dichtbij mogen ervaren hoe het reilt en zeilt in de foodindustrie. Daar zijn mijn liefde voor de branche en het streven naar steeds weer beter ontstaan. Ik houd van de interactie met de specialisten en de meetbaarheid van de verbetertrajecten. ledere dag levert nieuwe verhalen op en die ervaringen deel ik graag weer met trainees, KAM-of QA managers, specialisten en directies.

Dat is dus Bouke, aangenaam. Thuis kom ik tot rust en kan ik weer opladen bij mijn lieve vrouw Jacolien en onze twee prachtige kinderen. Ik woon in het prachtige Tollebeek en geniet van de heerlijke rustige omgeving in onze mooie polder.

Claudia Hooiveld

Waarom ik Agri & Food bedrijven sinds 2017 begeleid met onder andere voedselveiligheid en organisatie issues? Mijn enorme, misschien wel naïef, vertrouwen dat er veilig geproduceerd en verwerkt wordt in de keten van boer tot vork. Daarnaast wil ik eraan bijdragen dat u kunt aantonen dat u betrouwbare producten levert. Soms zijn er achter de schermen in een organisatie andere stresssituaties. Waar gewenst coach ik op het vlak van strategie en communicatie.

Mijn naam? Claudia Hooiveld, getrouwd en moeder van 2 fantastische, volwassen kinderen. In mijn vrije tijd mag ik heel graag wandelen in de natuur, omdat dit mij rust en inzicht geeft. Met mijn pragmatische, coachende no-nonsense houding vind ik het enorm leuk om (on) gevraagd advies te geven en iedereen om mij heen te stimuleren hun ambitie te bereiken.