Hoe wij werken

Home » Hoe wij werken

Onze begeleidingsvormen

Hoe wij werken

Door onze praktische werkwijze, kennis en hands-on mentaliteit kunnen wij ondersteunen bij voedselveiligheid en gelieerde management issues. Wij brengen de werkwijze in beeld, onderhouden en optimaliseren het voedselveiligheidsplan tot een pragmatisch document. In een notendop onze diensten:

Hoofdzaak

In de deze begeleidingsvorm ondersteunen we u op essentiële hoofdlijnen en met gepaste afstand. Met onze input in kennisoverdracht en ondersteuning heeft u voldoende “dekking” bij fundamentele keuzes, opzetten van modellen en voorbereidingsstappen.

Samenspraak

In deze vorm gaan we in een soort tandem aan de slag. De adviseur neemt de lead en organiseert in nauw overleg met uw interne team de voortgang. Er wordt gewerkt aan de hand van een actielijst.

Dagtaak

In deze vorm is er ruimte voor volledige ontzorging. Hiervoor werken wij met een interim-overeenkomst. Feitelijk besteedt u hierbij (een gedeelte van) uw kwaliteitstaken uit aan ons bureau. Of dit altijd de beste oplossing is en of dit bij u past, kunnen we in een op-maat-advies met u bepalen en finetunen.